sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Tapaamista ja inspiraatiota miekkoselle

Hei vaan hei!

Kuten arvata saattaa, en saanut yhtäkään kuvaa aikaiseksi meidän perjantaisesta hääpalaverista. Oli ihan liian kiire nauraa ja nautiskella parhaista jutuista. Yksi kaasoistani (krhm, jotkut ehkä saattavatkin Niinan tietää), heitti minulle kommentin kuinka joku hänen tutuistaan oli pitämässä myös hääpalaveria ja kuinka siellä keskusteltaisiin tyllien värityksestä ja pöytäkoristeista. No meillä ei mennyt ihan samaan tapaan oma hääpalaveri, jossa käsiteltiin mm. muumimukeja, mitkä ihmeet on tregginsit, huono kenkämuoti, paleltuneet kivekset ja mitä näitä nyt on.. eli joo oli todella tärkeää keskustelua itse häistä. No mut saatiin me jotain aikaiseksikin ja sain nyt "hyväksynnän" muilta, eli vahvistuksen, millaiset kutsut olisivat parhaimman näköiset ja pääsin niitä jo aloittelemaankin. Lisäksi suunniteltiin meidän vihkiseremoniaa, josta porukka olikin yllättävän innoissaan, minä kun pelkäsin että kaikki on asenteella EMMÄÄJAKSA!

Tämän lisäksi viikonlopun aikana on saanut muutenkin asioita sovittua ja funtsittua, kun on ollut yksi kaasoista Helsingistä asti vierailemassa koko viikonlopun. Tänään sain myös kuulla häihin tulevan bändin laulajaakin (koska mullehan ei kelpaa kuka tahansa tyyppi tulkitsemaan Sinatraa!), eli sekin asia on reilassa ja sopparit on hoidettu. Voin tuosta musiikkipuolesta palata sitten myöhemmin aiheeseen. Tuntuu että oon palaamassa kaiken suhteen aiheeseen myöhemmin, mut kattokaas ku hyvää kantsii odotella!

Tämän kaiken muun hössötyksen lisäksi oon yrittäny pähkäillä tolle toiselle puoliskolle häiden vaatetusta kun hänellä ei sen suurempaa visiota asiasta ollut. Törmäsinkin taas sitten pitkästä aikaa Pradan miestenmallistoon, mihin rakastuin palavasti ja aiemmin olin katsellut netistä steampunk-henkisiä hääasuja miehille ja kun heitin idean ilmoille tuolle karvanaamalleni, niin hän oli enemmän kuin mukana. Eli saattaapi hyvin olla, että käymme vuokraamassa jotkut housut ja pitemmän takin, mutta Anni (joka on siis myös loistava vaatturi ammatiltaan, eli jos joku haluaa miehelleen mittatilauspuvun sen dressmannin rytkäleen tilalle, niin kannattaapi ottaa yhteyttä!) voisi tehdä tuollaisen leveämmän liivin sitten lisäksi. Itsehän sain jo Mr. Sundmanin taivuteltua laittamaan leopardiplastronin, koska meidän häissä on PAKKO olla jotain leopardikuvioista ja kun omaan vaatetukseen sitä tuskin tällä kertaa tulee, niin tungetaan sitten miehelle. Tämä on siis yksi hyvä syy lisää, miksi tuo mies on maailman paras.

Mutta niin niitä ideakuvia. Ladies, prepare for drooling:


Tuo viimeisen kuvan vasemmanpuoleinen liivi miellyttää miekkoseni silmää suuresti ja varsinkin yhdistettynä tuohon harmaaseen paitaan. Tuon ensimmäisen kuvan oikeanpuoleinen pitkä liivi on kanssa varsin päheä ilmestys, mutta ei ehkä nyt meidän häitämme ajatellen paras vaihtoehto.

Mutta kyllä se niin vaan kuulkaa on, että puku tekee miehen ja saan aina kylmiä väristyksiä näitä kyseisiä otoksia katsellessani. Nam ja drool, ei mulla muuta.


Lisäksi olen muuten miettinyt asusteiden käyttöä herran puvustuksessa ja meiltä löytyisi kyllä kaapista vintage silintereitä ja knalleja, joita voisi harkita, mutta varmaan lähinnä kuvaussessiota varten. Muutoin itse näen kyllä liivin, jossa mahdollisesti olisi juuri remmiä ja rensseliä ja ainaskin kellotasku ja ketju näkyvissä.

Ja tämän kaikenhan kruunaa ne Megaman-kuvioiset Vansit...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti