sunnuntai 4. elokuuta 2013

....

Totaaa... Hienosti oon tässä kesän aikana näemmä päivitelly! :D Jotenkin on ehkä ollut vähän kiireisen puoleista tämä arki ja ei oikein hääjuttujakaan tullut hoidettua esim. kesäkuussa ollenkaan.

No mutta nyt on saatu aikaseksi vaikka ja mitä ja eihän tuohon hääpäiväänkään ole kuin rapiat 1½kk jäljellä. Mihin tää aika oikein rientää?!

No saimme vihdoin ja viimein varattua mm. maistraattipäivän joka on 14.8, sen päivän tiimoilta ei ole luvassa varmaan mitään sen jännittävämpää, kuin vaan itse seremonia ja sitten mennään vanhempieni ja mahdollisesti muutaman kaverin kanssa syömään jne. Itsellenihän tuo päivä ei merkkaa hevonhuitukkaakaan, vaan se itse juhlapäivä, missä on kaikki rakkaimmat ihmisetkin mukana. Mutta aina sitä voi hyvällä syyllä mennä kivasti syömään... krhm.

Muutoin seuraavat hommat on saatu jo hoidettua:
- oma sormus
- viinojen haku (vallan rapsakkaa herätä klo 3:20 ja lähtee viroon ostoksille H. Moilasena ja tulla takasin ja todeta olleen hereillä 20h. Ei enää kiitos, IKINÄ!). Nyt sitä alkoholia sitten on vaikka pienelle kylälle, että saa luvan riittää!
- videokuvaaja (tämä tuli erään vanhan kaverin kautta, mutta totesin, että olis kiva saada hääpäivästä jonkinlainen kiva kooste ja yleisestikin video, tyyliin tämä:
 tosin ehkä ei noin perinteisellä menolla koska sellaista ei ole luvassa :) )
- polttarit (AAAHAHHAA palaan näihin seuraavassa postauksessa :D)
- Mr. Karvanaaman puku viimeistä sovitusta vaille

On tässä saatu ihan hyvin hommia kasaan, mutta muutama aika rassaava juttu tykyttää tuolla takaraivossa, mutta olen ajatellut delegoida ne tuolle miehelle, koska mä en vaan yksinkertasesti jaksa. Ni.

Tässä vielä sneek peak, miltä herran puku tällä hetkellä näyttää (taustalla valmiit housut), tuo kankaan sävy on ihan mahtava!:


Tämän viikon perjantaina ollaan menossa sovittamaan molemmat, herra viimeistä kertaa ja itse ekaa kertaa vasta korsettiani. Huvittavaa, kun muut ihmiset tuntuvat stressaavan tuosta minun hääpuvusta, että kauheeta kun sitä ei ole aloitettu sen enempää. Itse pukuja valmistavana tiedän, ettei sen tarvitse/kannata olla montaa viikkoa ennen häitä roikkumassa kaapissa ja luotan Anniin täysin, eli eiköhän minullakin joku kolttu siellä kinkereissä sitten ole päällä! Sitten toki on vielä hattu ja muutkin härpäkkeet, mitkä pitäisi saada valmiiksi.

Häämatkojakin on tullut tässä katseltua, kun silmiin osui aika maukas tarjous miami-curacao- matkalle. Ainoo vaan, että matka pitäisi varata todella nopeasti ja en tiedä onko tämä nyt vähän hätiköityä sitten ja onko edes rahaa just nyt. Alunperinhän meidän piti mennä japaniin ja johonkin toiseen aasian lämpimään paikkaan, mutta jotekin tässä kävi nyt näin :D

Emmää keksi muuta kerrottavaa taas, palataan siis astialle myöhemmin ja varmaan sen polttaripostauksen merkeissä seuraavan kerran!

1 kommentti: