sunnuntai 26. toukokuuta 2013

Wohoo!

Hieman olen taas viettänyt hiljaiseloa, mutta eipä ole taaskaan ehtinyt hirveästi häiden kanssa touhuta muiden töiden keskellä. Kohta kuitenkin alkaa taas helpottamaan ja ehtii keskittyä näihinkin kinkereihin.

Jotain kuitenkin ollaan saatu aikaiseksi ja hoidettua pois alta, ensimmäisenä Mr. Sundmanin sormus on vihdoin valmis!

(tahaton kissantassu eksyi kuvaan mukaan....)Sormuksesta tuli hienompi, kuin olisimme ikinä voineet kuvitella ja miekkonen on siihen varsin tyytyväinen. Kyseessä ei ehkä ole se kaikista perinteisin sormus, mutta herran ollessa melkoinen pelinörtti, niin kyllä tuo ainakin kantajalleen sopii ja sitä tullaan varmasti mieluusti pitämään sinne harmaahapsiksi asti. Sormuksen materiaalihan on titaania ja koristelu on hopeaa. Suosittelen siis todella lämpimästi Aurifaberia, jos kaipaa jotain erikoisempaa mittatilaustyötä. Ihan mahtava palvelu ja sai hyvin infoa ja ideoita, vaikkei itse sormuksista mitään tiedäkään! Oma sormus olisi sitten kai myös tässä lähitulevaisuudessa hankinnan alla, mutta tuumailin, että voisin uskaltautua odottelemaan kesän alennusmyynteihin asti, jos vaikka kävisi mäihä ja sormus löytyisi varsin edullisesti.


Toinen minun sydäntäni valtavasti lämmittävä asia on se, että tämä ylläoleva uskomattoman kaunis menopeli on MEIDÄN HÄÄAUTO! 40-luvun chryslerit saavat meikäläisen sukat pyörimään jaloissa, joten mikä sen parempi, kuin saada sellainen menopeliksi tuona ihanana päivänä! Auton saamisesta suuri kiitos kuuluu rakkaille ystävillemme, joiden naapuri tuon menopelin omistaa. EN MALTA ODOTTAA ETTÄ PÄÄSEN JO KYYTIIN! ÄÄÄÄÄ!

Kävimme viime viikolla myös ensimmäistä kertaa Annin kanssa tapaamisessa pukuihin liittyen. Minusta hän ei suostunut mittoja vielä ottamaan, jos vaikka tässä sattuisi pari kiloa vielä lähtemään, mutta miekkosen mitat otettiin ja katsottiin jo alustavasti kankaita pukua varten. Siitä tulee kyllä niiiiin hieno!

Myös vihkiseremonia ollaan nyt saatu suunniteltua ja lähetettyä tekstit eteenpäin meidän "vihkijälle". Voin sanoa, että siinä oli kyllä melkoinen homma saada keksittyä, mitä siellä tilaisuudessa haluaisi sanottavan.. mutta nyt sekin on hoidettu ja jäädään odottamaan erästä juttua sitten tuolta "vihkijältä", mikä kruunaa kaiken.

Tähän loppuun voisin todeta, että on uskomattoman hienoa omistaa niin paljon ihania ystäviä ja kontakteja, joiden kautta saa ihan uskomattomia diilejä häiden suhteen hoidettua. Oikeasti, jos olisi pitänyt vaan kaikki hoitaa joidenkin tuikituntemattomien yrityksien ym. kautta, niin häidemme budjetti olisi varmaan kolminkertainen.. Eli siis KIITOS kaikki ihanat ystävät, jotka ovat meitä auttaneet ja haluavat olla mukana näissä kinkereissä ja auttavat tekemään niistä parhaat evör!

Mutta näihin tunnelmiin tällä kertaa... jatketaan taas kun on jotain kerrottavaa :)

1 kommentti:

  1. Aivan mahtava sormus. Ei varmana tuu ihan heti samanlaista vastaan! :D

    http://jentsuu.blogspot.fi/

    VastaaPoista