torstai 15. elokuuta 2013

Laillisesti rouva
Noniin tässä on nyt muutama päivä tullu hengattua virallisesti rouvana, ja ei kyllä fiilikset ole yhtään sen kummosemmat kun aiemminkaan :D Maistraattivihkiminen oli kyllä suoraan sanottuna aivan todella turha ja sääliks käy niitä ihmisiä, joilla ei mitään muuta seremoniaa ole tiedossa. Toki siis jokainen tyylillään, mutta ei siinä 2min höpötyksessä ollut yhtään mitään jännää ja fiilis oli lähinnä et "jaa tässäkö tää ny oli"? No mutta onneksi se meille tärkeämpi päivä ja seremonia on tiedossa sitten syyskuussa, tämä oli vaan tämä laillisesti pakollinen paha, kun syyskuussa meitä ei ole vihkimässä kukaan virallinen taho.

Maistraatista lähdettiin kavereiden ja vanhempieni kera Comoon syömään ja siellä tuli istuttua muutama tunti ja syötyä & juotua oikein olan takaa. Siitä matka jatkui kotiin, missä vielä vähän nautiskeltiin kuoharia ja muiden mennessä nukkuun me tuore aviopari istuttiin parvekkeella juttelemassa niitä näitä ja fiilis oli kyllä ihan bueno.

Maistraattipukuna itselläni toimi tosiaan äitini hääpuku, jonka olin lyhentänyt itselleni sopivammaksi. Korut ja hiuskukat Glitteristä (hiuskukkia hieman tuunattu strasseilla). Sormuskin siinä vilahtaa, mutta virallisesti alan tuota sormusta käyttää vasta syyskuun jälkeen.

Ei kai tässä muuta tällä erää, aikamoista stressiä rupee pukkaamaan, kun töitä on enemmän kun laki sallii ja nyt noita hääjuttujakin pitää ihan tosissaan alkaa tehdä.. ei tässä oo kohta kun kuukausi aikaa h-hetkeen! Aaapuuuva!

1 kommentti:

  1. Mä vähän liikutuin jo näistä kuvista, että mites häissä sitten?! Onnea murut, kohta juhlitaan! <3

    VastaaPoista