keskiviikko 7. elokuuta 2013

Honeymoon!

Tuli tänään varattua lennot häämatkalle... alkuperänen suunnitelma muuttu täysin, kun löyty hullun halvat lennot toiselle puolelle maailmaa. Ens helmikuussa me köllitään näissä maisemissa:


Miami & Curacao yhteensä kaksi viikkoa!! Mä jo maistan ne hedelmäiset drinksut mun huulilla.. Saatiin tosiaan lentoliput 491€/nuppi, eli ei yhtään mitään ja toi käsittää tosiaan viikon Miamissa ja viikon Curacaolla. Just sopivasti sekä ranta-että kaupunkielämää. Alkuperänen tarkotus oli lähtee Japaniin ja johonkin muuhun lämpimään paikkaan aasiassa, mut mikään ei oikein sykähdyttänyt (eikä ainakaan lentoliput kun niitä vähän tutkailin) ja sitten tämä jostain osu mun silmään ja totesin että ELETÄÄS NY VÄHÄ REUNALLA ja nyt ois liput handussa. En valita! Onpahan jotain odottamista taas siellä vuoden nihkeimmän ajankohdan suunnilla :)

1 kommentti:

  1. Oo mitä luksusta :) Näyttää aivan ihanalta eikä liput olleet kyllä hinnalla pilattuja. Mä jo aattelin feissaria lukiessani että nyt sulla meni kaikki ketuiksi mutta täähän käänty melkeen parempaan päin :)

    VastaaPoista