perjantai 10. toukokuuta 2013

I'd rather be fat than fugly

Iltaa kansalaiset! Med börjare vai mitensenymeni.

Tänään ajattelin kertoa teille aiheesta nimeltä läskit. Miten läskit liittyy hääblogiin? No vaikka mitenkä kuulkaa! Itse olen tässä vuosia naureskellut hääohjelmille ja ihan todellisessa elämässäkin, kun morsiamet ostavat liian pieniä hääpukuja ja ajattelevat sitten rääkkäävänsä itsensä parissa kuukaudessa pieneksi, jotta mahtuvat unelmiensa hääpukuun. Eihän siinä ole niinku mitään järkeä sanon minä. Toinen vaihtoehto on, että morsiamet ostavat täysin vääränkokoisen puvun ja sitten päättävät käydä korjauttamassa sen jollain ompelija-raukalla. Voin ihan näin ompelijana sanoa, että ei se kuulkaa aina mitenkään halvemmaksi välttämättä tule jos koko puku pitää melkeinpä purkaa osiin ja koota uudelleen.. Mutta ei mennä tähän.

Nyt nimittäin itse osittain kuulun noihin kauhumorsiamiin, jotka haluavat laihduttaa hääpäiväänsä varten. Tosin itselläni taka-ajatuksena ei ollut että mun on PAKKO laihduttaa HÄITÄ VARTEN. Ei suinkaan, vaan tein päätöksen aloittaa hieman terveellisemmän elämän noin niinku muutenkin ja totesin siinä sitten, että niin, ne hääthän voisi olla semmonen hyvä takaraja siihen ihannepainon tavoittamiseen.

Itsehän olen tässä vuosien saatossa paisunut kun pullataikina ja loppuvuodesta se alkoi tosissaan vasta ahdistamaan, kun puntari rupesi näyttämään uutta kymmenlukua. Päätin siis rakkaan ystäväni kanssa aloittaa sellaisen terveen ja fiksun laihdutuksen. Ja tiättekö mitä? Eilen puntarissa piipahtaessani se näytti, että painoa olis pudonnut 10,5kg siitä kun alotin. Meinasin vallan persiilleni lentää, mutta kivahan tuollainen lukema oli nähdä puntarissa. Aloitin siis projektin heti joulun jälkeen ja tässä nämä 4kk on pikkuhiljaa opeteltu uusia elämäntapoja. Ja on meinaa ollu yllättävän helppoa ja en tajua, miksen oo tehny tätä aiemmin.

En todellakaan tarkoita tällä postauksella, että kaikkien pitäisi ruveta laihduttaan ja ettei häissä voi näyttää hyvältä juuri sellaisena kun on, mutta ajattelin vain pistää tämmöisen kannustuspostauksen niille, jotka eivät ole tyytyväisiä siihen omaan peilikuvaan ja haluisivat tehdä asialle jotain. Voin sit kattokaa antaa jotai hyviä vinkkejäki jos haluutte! Voin olla teidän maailman randomein online personal trainer, joka ei tiiä yhtää mistä puhuu! Hyvä myyntipuhe eikö?

No mutta kiteytettynä: vähensin hiilarit minimiin ja aloin syödä 5-6 kertaa päivässä, aloin liikkumaan inasen enemmän (ihan hirveitä liikuntaspurtteja en ole pystynyt pitämään, sillä kun tekee 5 duunia, niin ei oikein aika meinaa riittää ja se unikin on ihan pop) ja jätin bailauksen vähemmälle. Bailaus jäi myös vähän tuon ylitömäisen työtaakan vuoksi, mutta enpä oo kaipaillu hirveesti niitä "oonkohan mä vielä kännissä vai onko tää jo krapulaa"- oloja. Tässäkään en tosin ole mikään absolutisti ja sano että HYI TEITÄ JOTKA JUOTTE, HÄVETKÄÄ!, sillä itsehän olin varsinainen sieni vielä puoli vuotta sitten ja en sano, että sekään nyt mikään huono tie on, jos vaan on kivaa. Kohtuus toki kaikessa, mutta ite totesin, että mummo sisälläni alkoi taas pilkistää nurkan takaa ja totesi että nyt riittää moinen humpuuki! Mistä tiedätte, ettei musta ole tullut kauheeta jeesustelijaa asian suhteen? Koska kirjoitan tätäkin tekstiä avatun siideritölkin voimalla.

En tiedä oliko tässä tekstissä yhtään mitään järkeä, eipä varmaan, mutta näytetään teille ny hieman kuvamateriaalia siitä, että mitä mulle on ehkä tapahtunu tässä 4kk aikana! Kuvakulmat ym. ei nyt ole samanlaiset, mutta ehkä tajuatte pointin. Ja vielä loppukaneettina: en pitänyt itseäni rumana ällötyskasana tuolloin 10kg painavempanakaan, totesin vain, että terveydellisesti tilani ei ehkä ollut paras mahdollinen.

 Lokakuu 2012

Toukokuu 2013

Että sellasta tänään.

2 kommenttia:

 1. Kyllä susta on tullut upeen näköinen :) Ei sillä ettetkö aiemmin jo ollut upea - nyt se on vaan potenssiin 10!

  Itsellä on vähän samanmoisia kaavailuja tässä eli elämäntapamuutosta on tehty ja liikuntaa lisätty. Mulla vähän hidastui tuo laihtuminen kun aloin nostelemaan puntteja. Lihasmassaa kertyy ja haban kasvatuksesta on tullut kohta pakkomielle :D Mutta 5,3 kiloa oon saanu uuden vuoden jälkeen pois. Enkä oo ees menossa naimisiin! x)

  Hyvä me! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäki oisin tota punttia halunnu nostaa vähä enemmän, mut ei tosiaan toi aika riitä perehtymään tarpeeks asiaan :( oon siis tämmöstä ylläpitoliikuntaa vaan harrastellu. Mut hei ihan mahtavaa onneks olkoon! :) Ja todellakin, hyvä ME!

   Poista