maanantai 29. huhtikuuta 2013

You are cordially invited...

(postiluukku kolahtaa)

TA-DAAA! Eli kuten kuvista näkyy, olemme vihdoin ja viimein saaneet kutsut matkaan kaikille ihanille ihmisille. Voin vaan sanoa, että morjes mikä homma, mut ihan tyytyväinen olen kyllä lopputulokseen. Kuten näkyy, meillä on tuollainen tietty "teema" näissä kutsuissa. Sain idean kutsuihin tuossa vuosi takaperin Berliinin reissulla kun käytiin Mr. Sundmanin kanssa valokuvaboothissa ottamassa kuvia 2€ kappalehintaan. Tällöin muistin, että AI NIIN, mehän otimme myös ensimmäisenä vuonna, kun aloimme seurustelemaan, niin samanlaisen kuvan meistä. Tämäpä siis toimi vallan mainiona ratkaisuna ja saatiin tämmönen "vuosikymmentä myöhemmin"- idea kehitteille.

Jos joku nyt ihmettelee, mikä tuo viimeisen kuvan lirpake on, niin se on kuulkaa LEFFALIPPU! Joo näin on! Meidät siis vihitään Tampereen Elokuvateatterikeskus Niagarassa, koska olemme molemmat hirveitä leffanörttejä ja en meinannut keksiä mitään kivaa paikkaa, mihin mahtuisi 100hlöä istumaan ja ei tarvitsisi olla ulkona (syyskuun säät kun saattavat olla mitä vaan..). Alunperin tämä idea oli ihan pelkkä vitsi ja heitin sen ohimennen miekkoselleni että "mieti, vähänkö ois älytöntä", mutta hän ideasta sitten innostuikin ja ei mennyt kauaakaan kun olin lähettelemässä sähköposteja aiheesta Niagaraan. No, yllätykseksemme homma onnistui ja siellä sitten porukka saa katsoa "leffaa" ja kuinka me sanotaan toisillemme joopajoot.

Nuo leffaliput taiteili hyvä ystävämme, joka toimii myös herran yhtenä bestmanina. Jälleen kerran kantsii olla näitä kavereita, joista on hyötyä ;)

Mutta ei tässä taas muuta tällä erää. Koitan palata asiaan mahdollisimman pian alusvaatejuttujen (uuuu!) ja muiden kommervinkkien kanssa. Nyt kuitenkin töihin ja siitä vapun viettoon ihanaisten ihmisten kanssa! Toodles!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti