keskiviikko 20. marraskuuta 2013

2kk

Olen nyt ollut omasta mielestäni virallisesti 2kk rouva (oikeasti virallisesti jo 3kk, mutta pyh minä mistään laillisuuksista!).

Jotenkin heti siinä häiden jälkeen inspis hävis täysin ja ei oikein jaksanu ajatella, että tännekin pitäis varmaan saattaa "satu päätökseen", eli kertoo häistä.

No nehän oli maailman parhaimmat. Ikinä. En oo varmaan ikinä yhden päivän aikana itkenyt ja nauranut yhtä paljon ja ollut yksinkertaisesti onnellinen.

En nyt viitsi lähteä koko päivän kulkua teille kertomaan sana sanalta, sillä yleiskatsaus löytyy aika hyvin Nelliinan blogista. En siis pidä häitämme mitenkään hys hys-meinkinä ja ajattelisi, että niistä kertominen tai ihmisille jakaminen rikkoisi jotenkin yksityisyyttämme, mutta emminä vaan jaksa kirjoittaa niistä kinkereistä sen enempää, kun on niin hyvin tiivistettynä Niinankin blogissa :) Toinen blogi, mistä löytyy myös hieman allekirjoittaneen tekstiä, löytyypi täältä: Best day ever

Tässä teille kuitenkin hieman kuvamateriaalia vielä ja meidän virallinen häävideo.

 

Kaikki kuvat: Jarno Lindholm
Video: Paavo PengermäKiitos kaikille blogiani seuranneille! Kysymyksiä saa laittaa häihin liittyen ja kommentteja saa jättää :)  Rouva Kiuru kuittaa!

3 kommenttia:

 1. Congratulations! Wow, your dress is so amazing! And I love it how your hubby dressed down the outfit with sneakers :-)

  VastaaPoista
 2. Haluun vaan kaikkia mahollisia kanavia pitkin välittää tiedon, että oot muutenkin hirmuisen upea ja ihana nainen ja voi herranjumala mikä morsio! Pus.

  Ei muuta.

  VastaaPoista
 3. I withstand like Im constantly looking for interesting things to deliver assign to there a variety of topics, but I get along to allow for your site develop into my reads every day because you give birth to compelling entries that I look help to.

  Top Ten Web Hosting Reviews

  VastaaPoista